Life coaching

 

In je leven ervaar je hindernissen. Deze kunnen op allerlei gebieden liggen: in het werk, in relaties, vriendschappen, of in jezelf.

Wie ben je? Dat is de kernvraag in het leven.Vragen die daarmee samenhangen zijn: wat wil je, en wat heb je daarvoor nodig. In onze gesprekken zijn deze vragen de leidraad; van daaruit kom je tot een andere aanpak. Je ervaart minder belemmeringen, waardoor je je ook beter voelt.

Coaching zorgt er ook voor dat je je meer bewust wordt van een aantal eigenschappen die je hebt. Wat zijn je sterke kanten? En hoe kun je die inzetten ter ondersteuning van de minder sterke kanten? Welke rol speelt jouw (vermoedelijke) hoogbegaafdheid hierbij?

Het kan ook zijn dat je geen concrete vraag hebt, maar dat een aantal zaken gewoon niet lekker lopen. Relaties, werk, hobby’s, emoties, communicatie. Ook dat kan een reden zijn om eens langs te komen. Inzicht krijgen in wat hoogbegaafdheid in jouw geval betekent, kan soms al veel verhelderen. Is er (daarnaast) behoefte aan handvatten, zodat je leert hoe je het probleem kunt aanpakken, dan kan dat ook. Kortom: via coaching leer je jezelf veel beter kennen. Je krijgt meer grip op situaties die je nu als lastig ervaart en daardoor voel je je ook een stuk prettiger.

Hoelang?

Het aantal gesprekken dat we hebben is beperkt. Waarschijnlijk zo’n 6 tot 8  (elk gesprek duurt een 1 uur).

Kom kennismaken

Als je geïnteresseerd bent, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je bent welkom

Bureau Flore
Monique Jonkers

Monique: bel 06 463 88 469 of mail
Nickey: bel 06 24 17 55 34 of mail

Maalkoppelweg 4
4105 HH Culemborg