Training Faalangst overwinnen

Met de training Faalangst overwinnen leer je dóór te zetten, en haak je dus niet meer af als het moeilijk wordt. Je leert vertrouwen te hebben in dat wat je kunt, door jouw kwaliteiten daar in te zetten waar het lastig wordt. Je negatieve gedachten zitten je niet meer in de weg. 

Als je hoogbegaafd bent, ben je gewend dat leren vanzelf gaat. De verwachtingen die je van jezelf hebt op dat vlak liggen dan ook best wel hoog. Maar soms loop je tegen een vak of een onderdeel aan, waarbij het je niet zo makkelijk meer af gaat. Het is logisch dat je daarvan schrikt. Als je vervolgens niet zo goed weet hoe je dit moet aanpakken, ontstaat er een probleem. Sommigen wijten dit probleem aan zichzelf. ‘Ik zal wel te stom zijn hiervoor’, denken zij. Je zelfvertrouwen lijdt onder dit soort gedachten. En als dat lang duurt, durf je op een gegeven moment aan steeds minder dingen te beginnen. Zo begint faalangst. Afwachten is geen optie, want het probleem wordt alleen maar groter. Pak het dus zo snel mogelijk aan!

Over de training Faalangst overwinnen

In deze training kijken we naar de gedachten die je hebt ontwikkeld. Hoe gaan je gedachten eigenlijk? En kun je iets aan je gedachten doen, of gaan deze buiten jou om? Niet iedereen weet dat je invloed hebt op je gedachten, of hoe je invloed moet uitoefenen op je gedachten. Als dat voor jou ook geldt, gaan we hier mee aan de slag. Daarnaast leer je hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en blijvend kunt verstevigen. Het resultaat: je hebt meer zelfvertrouwen, kent jezelf beter, en hebt geleerd hoe om te gaan met hoogbegaafdheid.

De training bestaat meestal uit 6 à 8 begeleidingsuren.

Kom kennismaken

Denk je dat deze training iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Bureau Flore
Monique Jonkers

Monique: bel 06 463 88 469 of mail
Nickey: bel 06 24 17 55 34 of mail

Maalkoppelweg 4
4105 HH Culemborg