Oudercoaching

Coachingsgesprekken helpen je om beter om te gaan met alledaagse opvoedingsvragen. Het resultaat: je kind is gelukkiger en je hebt een betere relatie met je kind (minder conflicten).

Het is prettig om deskundig advies te krijgen, dat past binnen je opvoedingsstijl en je eigen normen en waarden. Dat is de meerwaarde van deze coaching. Aan de hand van de praktische vragen die je hebt, voeren we gesprekken over de aanpak, het gedrag van je kind, en je houding daarin.

Een gezin werkt als een systeem: het gedrag van je kind heeft invloed op jullie als ouders en op dat van eventuele broers en zussen. Daar staan we eveneens bij stil.

In de gesprekken die we voeren doe je ook weer nieuwe kennis op over hoogbegaafdheid en je kind. Ook dat is waardevol en helpt je om je kind beter te begrijpen.
Oudercoaching kan op zichzelf staan of een aanvulling zijn op de coaching van je kind. Voor de duidelijkheid: deze vorm van coaching richt zich niet op de aanpak van problemen waar jij als ouder zelf misschien mee worstelt, maar op de begeleiding en ontwikkeling van je kind (heb je zelf behoefte aan coaching, dan kan dat uiteraard ook). Oudercoaching kan op regelmatige basis of wanneer je daar zelf behoefte aan hebt.

Maak een afspraak

Denk je dat je baat kunt hebben bij oudercoaching, neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Bureau Flore
Monique Jonkers

Monique: bel 06 463 88 469 of mail
Nickey: bel 06 24 17 55 34 of mail

Maalkoppelweg 4
4105 HH Culemborg