Training lekker zelluf doen!

Hoogbegaafde kinderen lijken alles in zich te hebben om te komen tot hoge prestaties. Toch is dit niet altijd waar. Soms zie je dat het verantwoordelijkheidsgevoel en eigenaarschap ontbreekt. Deze kinderen leunen vooral achterover, zijn moeilijk te motiveren, en presteren geregeld onder. Soms zijn deze kinderen zeer volgzaam, maar op een passieve manier. Anderen zijn meer van het type ‘ja zeggen, maar nee doen’. Een derde, meer extreme vorm, is van het kind dat tot niets meer komt, maar zoveel mogelijk ontwijkt. Als ouder of leerkracht voel je je wanhopig en machteloos. Wat moet je doen? 

In mijn boek ‘Lekker zelluf doen’ wordt uitgebreid op deze problematiek ingegaan. Ik reik je in het boek de theoretische achtergronden van dit gedrag aan, en geef je inzicht in wat er nodig is om dit gedrag een halt toe te roepen en te keren. Je krijgt een stappenplan met heldere concrete handvatten, waarmee je morgen aan de slag kunt. Een praktisch, concreet en toegankelijk boek.

In deze training licht ik de informatie uit het boek toe. Ik geef je vele voorbeelden uit de praktijk, met een succesvolle aanpak die duidelijk maakt wat je kunt doen. Na afloop van de training begrijp je hoe je te werk kunt gaan, wat deze kinderen nodig hebben en waarom het werkt.

kosten

De kosten voor deze training van 2,5 uur inclusief koffie, thee en iets lekkers bedragen € 109,- . Je ontvangt bovendien het boek ‘Lekker zelluf doen’ tijdens de training (verkoopprijs € 19,95).

datum

Zaterdagochtend 9 februari 2019 in Utrecht, van 10.00 – 12.30 uur. Locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en met auto.

aanmelden

Je kunt je voor de training aanmelden via de winkel.

boek bestellen?

Je kunt natuurlijk ook alleen het boek bestellen.

Reviews
De trainingen (2016/2017) zijn door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5.

‘Ik heb meer inzicht gekregen in de stappen die je het best kunt nemen, ook door de vele tips die zijn gegeven.’

‘Wat een fijne manier van vertellen!’

‘Open, betrokken en inhoudelijk sterk.’

‘Veel ruimte voor casussen en discussie. Fijn.’

‘Ik vond de interactie heel prettig, veel mogelijkheden tot het stellen van vragen.’

‘Had van mij nog langer mogen duren. Een cursus over dit onderwerp zou ik erg fijn vinden.’

‘Lekker praktisch!’

Bureau Flore
Monique Jonkers

Monique: bel 06 463 88 469 of mail
Nickey: bel 06 24 17 55 34 of mail

Maalkoppelweg 4
4105 HH Culemborg