Volwassen en hoogbegaafd ?

Tegenwoordig is hoogbegaafdheid een begrip. Dat is echter niet altijd zo geweest. Wellicht was dat ook in jouw jeugd het geval, waardoor je er pas later achter bent gekomen dat je hoogbegaafd bent. Het kan zijn dat dingen daardoor op hun plek zijn gevallen. Soms echter blijven er toch vragen over. Je zult dan merken dat veel informatie is toegespitst op hoogbegaafde kinderen. Jij bent volwassen en hoogbegaafd en op zoek naar wat dat voor jou betekent. Je ervaart hindernissen in je leven, op één of meer gebieden. En misschien ben je benieuwd of er een relatie is tussen de manier waarop je met deze hindernissen omgaat en je intelligentie.

Met deze vragen kun je bij mij terecht. En ook als je geen concrete vraag hebt, maar graag eens wil komen praten, ben je welkom.

 

Life coaching

‘De gesprekken met Monique hebben veel met me gedaan. De rust die zij uitstraalt is zo prettig; echt iets waar ik weer verder op kon na elk gesprek. Ik heb zoveel geleerd over mezelf. Dingen waar ik al zo vaak tegenaan gelopen was, zijn mij nu helder. Waardoor ik het anders kan doen. Wat een opluchting!’ (Vrouw, 31 jaar)

‘Ik voel mij een ander mens, nu. Het keurslijf waarin ik mijzelf en mij gedachten gevangen hield, werd mij gedurende de gesprekken steeds duidelijker. Het lijkt alsof ik een harnas heb uitgetrokken.’ (Man, 35 jaar)

‘Door het proces wat we doorliepen met ons kind, en de ontdekking dat zij hoogbegaafd is, kreeg ik het vermoeden dat ik zelf ook hoogbegaafd ben. De herkenning van een aantal zaken, waar onze dochter mee te maken had, werd steeds groter. Toen ik dat voor mezelf toe durfde te geven, had ik daar zoveel vragen over! Fijn dat ik met die vragen bij Monique terecht kon. Daardoor vielen een aantal puzzelstukjes op hun plek.’ (Vrouw, 41 jaar)

Bureau Flore
Monique Jonkers

Monique: bel 06 463 88 469 of mail
Nickey: bel 06 24 17 55 34 of mail

Maliesingel 16a
3581 BD  Utrecht