Werk je als leerkracht, intern begeleider, kindercoach of remedial teacher? Heb je regelmatig met hoogbegaafde kinderen te maken en stelt dat je voor uitdagingen? Neem dan deel aan één van de studiemiddagen die ik organiseer. 

Komend schooljaar organiseer ik wederom een aantal studiemiddagen in Beesd. De groepen zijn klein, zodat er veel ruimte is voor interactie. De middagen bestaan alle uit een theoretisch deel, en een speldeel. Tijdens dit speldeel spelen we een spel, dat ik zelf heb ontworpen. Het zorgt voor verwerking van de opgedane kennis, en leidt ook voor veel plezier en hilariteit. Bovendien maakt het dat je de dag erna in de klas met de opgedane kennis meteen aan de slag kunt!

Waar kun je uit kiezen?

  • Leren leren (25 november 2015)
  • Slimme kleuters (27 januari 2016)
  • Onderpresteren (17 februari 2016)
  • Sociaal-emotionele ontwikkeling van hoogbegaafden (23 maart 2016)
  • Faalangst (20 april 2016)

Tijden en locatie
Alle studiemiddagen vinden plaats op woensdagmiddag, van 14.00 – 16.30 uur.
Locatie: Voorstraat 122, 4153 AN Beesd

Kosten
De kosten per studiemiddag bedragen € 75,-, inclusief ‘aangeklede’ koffie, thee en water.

Aanmelden
Als je wilt komen, meld je dan vooraf bij mij aan. Je ontvangt dan een bevestiging en een factuur.

Studiemiddag op school
Uiteraard kan ik deze studiemiddagen ook op school organiseren, voor het hele team. Zo zorg je ervoor dat iedereen binnen het team over dezelfde kennis beschikt.

Tip
Informeer op je school of het mogelijk is om deze vorm van scholing te bekostigen vanuit de cao, uit het budget voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.